Eetstoornissen
Over Voedingsadviesbureau Food and Wellness

Over Voedingsadviesbureau Food and Wellness (5)

24012018 blog

Het is tijd voor een feestje want 10 jaar geleden -januari 2008- opende Voedingsadviesbureau Food and Wellness haar deuren. Weet nog als de dag van gisteren hoe ik de eerste cliënt verwelkomde. Nu -januari 2018- en inmiddels 1500 cliënten verder ben ik nog altijd dankbaar en blij met alle huisartsen die me het vertrouwen geven door steeds weer nieuwe doorverwijzingen, alle leuke nieuwe mensen die ik mag helpen, bestaande cliënten die graag terugkomen en collega’s die geïnspireerd worden.

Een belangrijk moment om terug te blikken hoe de praktijk zich heeft ontwikkeld en hoe de behandelingen in de loop der jaren verbeterd zijn. Het is bovendien ook een mooi moment om te kijken hoe in de toekomst verder te gaan. Ik hoop namelijk met veel enthousiasme en betrokkenheid mensen te mogen helpen te worden wie ze zijn. Want zoals bovenstaande slogan zegt “het mooiste wat je kunt worden is jezelf”. Heb je je wel eens afgevraagd of jij datgene doet wat belangrijk is voor jou? Waar jij blij van wordt op gebied van gezondheid, relaties, persoonlijke ontwikkeling of werk? Of dat je jezelf nog doelen kunt stellen om dichter bij datgene te komen wat er werkelijk toe doet.

blog 20052016

Door Ashley Rijnsburger, derdejaarsstudent opleiding Voeding en Diëtetiek Amsterdam

In navolging van voorgaande jaren is dit jaar opnieuw een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness. Alle cliënten die van april 2015 tot april 2016 onder behandeling zijn (geweest) bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness zijn gevraagd hun medewerking te verlenen aan een cliënttevredenheidsonderzoek middels een online enquête. Met de uitslag van deze enquête kan de kwaliteit van de behandeling geoptimaliseerd worden zodat deze aan de verwachtingen en wensen van u als cliënt nog beter voldoet.

dinsdag, 08 december 2015 00:00

Wat is jouw liefste wens voor het nieuwe jaar?

Geschreven door

blog 08122015

Als kind droomde je misschien van een eigen paard, een roze kasteel of zelfgemaakte onderzeeër. Hoewel het mooi is te blijven fantaseren, verandert je lievelingswens met de jaren. Naarmate je ouder wordt realiseer je je steeds meer dat gezondheid, vrede, liefde, compassie, verbondenheid, dankbaarheid, mensen helpen de waarden zijn die je echt gelukkig maken. Het einde van 2015 nadert, tijd om de balans op te maken.  Wat is jouw liefste wens?

Naar aanleiding van het vorige onderzoek uit 2013 is ook dit jaar weer een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Onlangs zijn alle cliënten die van oktober 2013 tot juni 2014 onder behandeling zijn geweest bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness ondervraagd door middel van een online enquête. Cliënten die onder behandeling zijn  of waren bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness hebben een bericht ontvangen om hun medewerking te verlenen aan een online cliënttevredenheidsonderzoek. De uitslag van deze enquête kan bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de behandeling om zo te voldoen aan de verwachtingen en wensen van u als cliënt. Nogmaals hartelijk dank voor het invullen!

Onlangs hebben alle cliënten die vanaf 2013 onder behandeling zijn bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness een bericht ontvangen om hun medewerking te verlenen aan een cliënttevredenheidsonderzoek. De uitslag van deze enquête kan bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de behandeling om zo te voldoen aan de verwachtingen en wensen van u als cliënt. Nogmaals hartelijk dank voor het invullen!