Eetstoornissen
Over Voedingsadviesbureau Food and Wellness

Over Voedingsadviesbureau Food and Wellness (4)

blog 20052016

Door Ashley Rijnsburger, derdejaarsstudent opleiding Voeding en Diëtetiek Amsterdam

In navolging van voorgaande jaren is dit jaar opnieuw een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness. Alle cliënten die van april 2015 tot april 2016 onder behandeling zijn (geweest) bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness zijn gevraagd hun medewerking te verlenen aan een cliënttevredenheidsonderzoek middels een online enquête. Met de uitslag van deze enquête kan de kwaliteit van de behandeling geoptimaliseerd worden zodat deze aan de verwachtingen en wensen van u als cliënt nog beter voldoet.

dinsdag, 08 december 2015 00:00

Wat is jouw liefste wens voor het nieuwe jaar?

Geschreven door

blog 08122015

Als kind droomde je misschien van een eigen paard, een roze kasteel of zelfgemaakte onderzeeër. Hoewel het mooi is te blijven fantaseren, verandert je lievelingswens met de jaren. Naarmate je ouder wordt realiseer je je steeds meer dat gezondheid, vrede, liefde, compassie, verbondenheid, dankbaarheid, mensen helpen de waarden zijn die je echt gelukkig maken. Het einde van 2015 nadert, tijd om de balans op te maken.  Wat is jouw liefste wens?

Naar aanleiding van het vorige onderzoek uit 2013 is ook dit jaar weer een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Onlangs zijn alle cliënten die van oktober 2013 tot juni 2014 onder behandeling zijn geweest bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness ondervraagd door middel van een online enquête. Cliënten die onder behandeling zijn  of waren bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness hebben een bericht ontvangen om hun medewerking te verlenen aan een online cliënttevredenheidsonderzoek. De uitslag van deze enquête kan bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de behandeling om zo te voldoen aan de verwachtingen en wensen van u als cliënt. Nogmaals hartelijk dank voor het invullen!

Onlangs hebben alle cliënten die vanaf 2013 onder behandeling zijn bij Voedingsadviesbureau Food and Wellness een bericht ontvangen om hun medewerking te verlenen aan een cliënttevredenheidsonderzoek. De uitslag van deze enquête kan bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de behandeling om zo te voldoen aan de verwachtingen en wensen van u als cliënt. Nogmaals hartelijk dank voor het invullen!